Arvolista Oy

  • Arvolista Oy on Facebook

Pintakäsittelyaineista

Vesiohenteinen, akrylaattipohjainen pintakäsittelyaine teolliseen levitykseen. Tuote on tarkoitettu sisätiloihin tuleviin puu- ja levytuotteisiin, kuten listoihin, paneeleihin, oviin, karmeihin ja kaapistoihin. Tuotteista ei haihdu sisäilman laatua heikentäviä aineosia.

Puhdistukseen riittävät miedot kodin puhdistukseen käytetyt tuotteet (esim. käsitiskiaine laimennettuna). Voimakkaat erityispuhdistusaineet tai -välineet voivat vaurioittaa pintaa.

Uudelleen käsiteltäessä pinta puhdistetaan liasta ja rasvasta. Pinta hiotaan huolellisesti joka kohdasta himmeäksi hyvän tartunnan varmistamiseksi. Hiomapöly poistetaan. Uudelleen käsittely voidaan tehdä vesi- tai liuotinohenteisila tuotteilla. Noudata tuotteelle annettuja käsittelyohjeita. Varmista myyjältäsi, mikäli tarvitset lisätietoja tai neuvoja.


Pintamaalatut tuotteet kosteissa tiloissa: ainevalmistajan vakuutuksen mukaan tuote soveltuu myös kosteisiin tiloihin. Huomiothan kuitenkin, että kosteudenkestävyys taataan vain ehjälle tehdasmaalauspinnalle. Maalaa sahauskohdat, esim. ilmanvaihtoventtiilin läpiviennit jne. umpeen kondensioveden imeytymisen estämiseksi. Kosteudenkestävyys kattaa vain tuotteen, joka on asennettu voimassaolevien rakennusohjeiden sekä tehtaan lisäohjeiden mukaan. 

HUOM! Paneeleiden tuoteseteleissä on maininta:
 "Älä asenna viallista tuotetta. Tarkasta tuote aina ennen asennusta. Asennettu tuote = hyväksytty tuote." Tämä lauseke koskee myös listoja, joten varmistathan ennen asennusta, että tuote vastaa tilaamaasi laatua.

Kuluttajasuojalain mukaan myyjä ei ole vastuussa käyttöohjeiden laiminlyönnistä johtuvista virheistä. Sellaiseksi virheeksi luetaan käyttöohjeiden noudattamatta jättäminen. © Arvolista Oy | Site Engine By Megative Tmi