fbpx
2018 © Arvolista

Vinkit

Vinkkejä Arvolistan tuotteiden luovaan hyödyntämiseen

”Think Outside The Box” – Arvolistan saunasuojattujen tuotteiden luova käyttö

/ / Vinkit

Saunasuojattuja tuotteitamme voidaan käyttää myös kosteiden tilojen ulkopuolella. Vaikka tuotteet on käsitelty saunasuojalla, ei se tarkoita etteikö niitä voisi asentaa myös muualle. Vain mielikuvitus on rajana. Saunapaneeleista voit tehdä vaikkapa sängynpäädyn makuuhuoneeseen tai tehosteseinän ruokailutilaan. Saunasuojatut tuotteet soveltuvat myös parvekkeelle tai katetulle terassille, johon ei pääse suoraa vesisadetta.

Valmiiksi sävytettyjä saunapaneeleita ja laudelautoja löytyy sävyissä mokka, musta, harmaa ja valkoinen. Lisäksi vaihtoehtona on kirkas saunasuoja, jolloin puun oma väri pääsee oikeuksiinsa. Saunasuojattuja paneeleitamme on saatavilla myös Tervaleppä (Aarnihonka) ja Latte (Inkivääri) sävyissä. Latte -sävyistä saunapaneelia on käytetty mm. meidän toimistollamme yhden työhuoneen seinäpaneelina.

Esimerkkinä luovasta ajattelusta on kuvan Emma -penkki, joka on valmistettu käyttämällä meidän 240 cm pitkää kuusilaudetta. Kuvan mukaisen penkin saat tehtyä helposti kotona. Tarvitset vain laudelautaa, vahvaa puuliimaa, puristimen ja tietysti sahan. Tässä mallissa mitat ovat 120 cm x 36,5 cm x 50 cm. (Osat: 7 kpl 120 cm, 7 kpl 40 cm ja 6 kpl 50 cm pätkää laudelautaa).

Hyödynnä siis saunaremontista ylijääneet laudelaudat ja nikkaroi itsellesi penkki!

Materiaalit luoviin ratkaisuihisi löydät helpoiten jälleenmyyjiltämme, mm. lähimmästä K-Raudastasi.

TOP