fbpx
2018 © Arvolista

Vinkit

Vinkkejä Arvolistan tuotteiden luovaan käyttöön.

Korosta, piilota ja viimeistele listoilla
Listojen avulla viimeistellään saumakohdat, piilotetaan johdot ja suojataan kulmat. Listojen mallia ja muotoa valitessa kannattaa miettiä kohteen arkkitehtuuria, aikakautta, sisustustyyliä ja värimaailmaa. Joskus listojen halutaan olevan huomaamattomia, toisinaan niitä korostetaan.
STS4 latte
Luonnonmateriaalit valtaavat tällä hetkellä koteja uusimpien sisustustrendien hurmatessa luonnollisella otteellaan. Yhtenä trendikkäimmistä ratkaisuista ovat erilaiset paneloidut seinäpinnat. Puupinta sisätiloissa rauhoittaa, parantaa akustiikkaa ja tasaa tilan ilmankosteutta. Materiaalin ominaisuudet kannattaakin huomioidapintakäsittelyä miettiessä.
Listoilla on väliä! Ne viimeistelevät ja korostavat, niiden avulla voi piilottaa rumat saumat ja sähköjohdot. Myös listat kaipaavat välillä loppusilauksen. Kun jalkalista on paksumpi kuin peitelista, tai lista joudutaan jostainmuusta syystä katkaisemaan kesken, on hyvä viimeistellä listan pääty.Tässä vinkit paksun listan viimeistelyyn:
Puu on materiaali, joka elää ilmankosteuden muuttuessa. Eri vuodenaikoina ilmassa olevan kosteuden määrä vaihtelee runsaastikin, mutta kodin puupinnat toimivat miellyttävinä sisäilman kosteuden tasaajina ympäri vuoden. Nykytrendit suosivat piilonaulausta, silloin naulauksen jäljet jäävät piiloon. Ohessa viisi vinkkiä piilonaulauksen onnistumiseksi:
Saunasuojattuja tuotteitamme voidaan käyttää perinteisistä tavoista poiketen myös kosteiden tilojen ulkopuolella. Vaikka tuotteet on käsitelty saunasuojalla, ei se tarkoita etteikö niitä voisi asentaa myös muualle. Vain mielikuvitus on rajana. Saunapaneeleista voit tehdä vaikkapa sängynpäädyn makuuhuoneeseen tai tehosteseinän ruokailutilaan. Saunasuojatut tuotteet soveltuvat myös parvekkeelle tai katetulle terassille, johon ei pääse suoraa vesisadetta.
TOP