fbpx
2018 © Arvolista

Yritys

Arvolista Oy on suomalainen, vuonna 1994 perustettu puutuotealan yritys.

Yritysinfo

Arvolista Oy on vuonna 1994 perustettu yritys, päätoimialana sisustuslistojen valmistus ja tukkumyynti. Tuotteidemme korkean laadun takaa vankka ammattitaito. Vuosien varrella yrityksemme osaamista on palkittu mm. vuoden yrittäjä -palkinnolla, lisäksi olemme jo vuosia kuuluneet maakunnan vahvimpiin yrityksiin Suomen Asiakastiedon rekistereissä. Menestyksemme takaa osaava henkilökuntamme sekä hyvät asiakkaamme -  uskomme avoimen ja rehellisen yhteistyön voimaan.

Monipuolisesta valikoimastamme löytyy laaja mallisto puulistoja sekä valmiiksi käsiteltyinä että puuvalmiina, mm. boordi-, koriste- ja johtouralistoja - näillä saat kauniin ja viimeistellyn ilmeen kaikkeen sisustukseen. Raaka-aineena tuotteissamme on mänty sekä ulkomaiset jalopuut, paneeleissa kuusi. Maalatut listat valmistetaan täysin oksattomasta, sormijatketusta männystä. Maalauslinjallemme on asennettu Suomen ensimmäinen listavalmistajalle räätälöity kameravalvontajärjestelmä. Kamerasilmä tarkastaa maalauslinjalta tulevien valkoiseksi maalattujen tuotteiden laadun ennen pakkausta.

Toiminnassamme luotamme laatuun: osaava henkilökunta ja ammattitaitoinen alihankintaketju, ajantasalla oleva tuotantolaitos ja tuotekehitys yhdessä asiakkaidemme kanssa takaavat loppukäyttäjille valmiiksi mietityt ratkaisut sekä uudisrakentamiseen että remontointiin.

Tuotteitamme löytyy K-Raudoista sekä hyvin varustelluista puutavaraliikkeistä kautta maan. Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjäämme! Tehtaallamme ei ole vähittäismyyntiä.

Toimintapolitiikka

Arvolista Oy on suomalainen, vuonna 1994 perustettu puutuotealan yritys.

Yrityksemme tuottaa tuotteita, joissa yhdistyy laatu, asiakastyytyväisyys, turvallisuus ja ympäristön hyvinvointi.

Tuotteemme täyttävät lainsäädännön vaatimukset.  Noudatamme voimassa olevaa ympäristölainsäädäntöä.

Laatu- ja ympäristövaikutusten hallintaa toteutetaan yhteistyössä toimittajien ja sidosryhmien kanssa ja ne huomioidaan myös tuote- ja toimittajavalinnassa.

Arvolista Oy noudattaa puun alkuperäketjun PEFC-hallintajärjestelmää, hankkii ja toimittaa laillisesti ja kestävästi hankittua puuta, sekä tuntee toimittamiensa puutuotteiden alkuperän.

Arvolista Oy sitoutuu myös standardissa määriteltyjen sosiaalisten, terveys- ja turvallisuusvaatimusten noudattamiseen.

Arvolista Oy:n henkilökunta on koulutettu PEFC-standardin vaatimuksiin ja on pätevä alkuperäseurannan toteuttamiseen ja ylläpitoon.

Tehtaamme sijaitsee Kouvolassa, Myllykosken taajamassa, jossa työllistämme 26 henkilöä. Jälleenmyyjiämme ovat K-Raudat ja puutavaraliikkeet ympäri Suomen.

Haluatko tietää enemmän?

TOP